Hitta din inredningsstil

Inredning är ett stort intresse för många och man fixar och donar hemmavid för att få till det där perfekta hemmet. Det gäller att hitta din inredningsstil som du känner dig nöjd med just nu, för vi vet att det kan ändras inom kort.

livingroom

Det finns inte lika många inredningsstilar som det finns människor men det finns massor av varianter och man kan blanda och matcha hur som helst för att få till den stil som man vill ha i sitt hem. Att hämta inspiration på nätet är vanligt förekommande och vill man inreda med hotellkänsla så kan vi rekommendera att kolla in PMI Hotellinteriör, ett företag som specialiserat sig just på hotellinredningar. Du kan få hjälp med färgval och annat som kan göra att du får en hotellkänsla i ditt sovrum.

Det finns många design och inredningssajter online som kan vara av intresse och tidningen Elle Decoration är en sådan, här hittar du massor av trevliga tips för dig som håller på hemma och inreder. Det kan vara allt i från hur du möblerar en liten lägenhet till att på ett smart sätt inreda din tvättstuga.

Andra sajter som kan vara av intresse är Pinterest ett så kallat moodboard online där folk kan lägga upp inspiration på ett enkelt sätt, skriv in det du är intresserad av och få upp mängder med inspirationsbilder på inredning av olika slag.