Njut av den svenska sommaren hemma i din trädgård

Den svenska sommaren är som bekant alldeles för kort, men att den är så kort som den är gör också att vi vill njuta av den så mycket vi bara orkar och kan. I år kan du skapa din egna oas i din trädgård så att du kan njuta av semestern hemma istället för att stressa iväg till alla släktingar som är utspridda på olika håll över hela vårat avlånga land. 

Semestern är en tid för rekreation och den syftar framförallt till att vi ska få ett avbrott i vår annars ganska så hektiska vardag med familj, hus och heltidsjobb. Men vi svenskar tenderar att stressa bort hela semestern på att resa kors och tvärs över landet för att hälsa på släktingar, gå på djurparker och nöjesfält med barnen. Varför inte göra tvärtom i år och skapa en oas i din egen trädgård där du och din familj kan njuta tillsammans och med nära och kära.

En pool är en uppskattad och hälsosam investering som älskas och kan används av hela familjen och givetvis barnens alla vänner i flera år framöver. Visst innebär det en ganska så stor kostnad att anlägga en pool men utslaget på flera år så blir det inte så farligt dyrt, särskilt inte om ni istället för att åka runt på olika kostsamma nöjen väljer att vara hemmavid på semestrarna. Dessutom är det ganska ovanligt att folk har riktiga pooler i sin trädgård, vilket kommer att bidra till att släktingarna kommer att vilja komma till er i stället.

Om ni har lite utrymme i huset för gäster så kan ni alltid se er om efter en trevlig och rymlig friggebod att ha på gården, där kan ni hysa in gäster men också förvara handdukar och badmadrasser så att det finns i direkt närhet till poolen. Det finns många sätt att förvandla sin trädgård på och om du känner att du inte brukar vara utvilad när semestern väl lider mot sitt slut så är det kanske inte en sån dum idé att lista ut vad som krävs för att du ska vilja njuta av semestern hemma.