Renoveringsobjekt på Spanska solkusten

Kanske det är så att ni hittat ett renoveringsobjekt på Spanska solkusten. Det är bara att gratulera och hoppas allt kommer att flyta på fint och att ni en dag flyttar ner till ert nyrenoverade hem i Spanien.

Det kan många gånger vara en bra affär att köpa någon äldre fastighet i exempelvis Costa Del Sol och renovera denna under en period. Mäklare från Sverige är verksamma i Spanien om du inte redan har någon kontakt där nere som vill sälja sin bostad. Då ni hittat lämpligt renoveringsobjekt så är det viktigt att bestämma vad ni ska göra själv och vad som ska lägga ut på entreprenad. Se till att ha ordentliga kontrakt och specifikationer på vad som ska göras för den som ska hjälpa er med renoveringen.

Även om ni inte väljer att flytta ner omgående så kan en nyrenoverad bostad vara betydlig attraktivare på marknaden för uthyrning. Dagen då ni bestämmer er för att flytta ner till er bostad så ta kontakt med QPL Transport som löser flyttransporten från Sverige till Spanien på ett smidigt sätt. Det kan vara skönt att få med sig sina älskade saker till sitt nya boende. Väl på plats så kan den renoverade bostaden börja att kännas mer som ett hem istället för en semesterbostad. Med saker hemifrån så blir det en annan känsla.

Vi hoppas att ni hittar något lämpligt objekt för att renovera upp. Lycka till med både renovering, uthyrning och den dag då ni kanske väljer att flytta ner för gott till värmen.